ממוצע שנתי: 15 פעם!!

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/05/2001 | 22:11 | מאת: אנונימי

אני נשוי שש שנים... ומצב יחסי המין שלנו בכי רע. הממוצע השנתי שלנו עומד (...) כבר שנתיים על 15-20 פעם בסך הכל. גם כש"זה" קורה... זה כבר לא מהנה, ובפעמיים האחרונות, לקח לי זמן ארוך מאוד להגיע לגמירה, ומיד אח"כ הרגשתי סחרחורת עזה, דופק מואץ, הרגשתי שאני מתעלף. ברור שיש לזה קשר למצב הזוגי בכללו, ומאידך זה חלק מהגורמים לאותו מצב זוגי. אני בן 29 ואשתי בת 27, אנחנו בס"ה בריאים, לא הייתי אומר מאושרים, אך בס"ה מצבנו סביר (למעט הזוגיות). האם ישנה איזו שהיא סיבה לחולשה שתקפה אותי? האם יש דרך להחזיר את החשק לחיי המין, גם בהעדר זוגיות טובה? והאם זה הגיוני שלאחר שש שנות נישואים ייראו חיי המין שלנו כך? נ.ב. אין לי או לאשתי קשרים רומנטיים אחרים. תודה!

22/05/2001 | 22:31 | מאת: אחת

את חיי המין עם אשתך לא תתקן מבלי לתקן את הזוגיות. לפחות עבור האשה הדברים קשורים קשר הדוק, בטח בתוך חיי נישואים. אשתך לא תרצה ו/או לא תהנה ממין אם היא לא תרגיש שהזוגיות שלכם טובה ושאתה מעריך אותה והיא אותך. מעבר לכך - מדוע חיי המין חשובים לך בעוד על הזוגיות אתה פחות נכון להילחם? חבל שכבר בשלב כל כך מוקדם בחייכם הזוגיים תרגישו ככה ותחיו רע. אנא פנה ליעוץ זוגי אצל פסיכולוג/ית קלינית יחד עם אשתך. השיפור בחיי המין יבוא בעצמו עם השיפור בזוגיות (והניתוח שדיברתי עליו בתשובה לשאלתך האחרת) אחת

מנהל פורום סקסולוגיה