איבר מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/01/2001 | 00:29 | מאת: בנצי

איבר המין שלי קטן בהרבה מגילי (מעל 35). מה עושים? למי לפנות? אבקש תשובה רצינית

09/01/2001 | 11:08 | מאת: רופאי קליניקה און

בנצי,שלום! לא הבנתי מה הגודל של אבר המין שלך.* תמיד יש לשאול את עצמך-מה זה גדול ומה זה קטן? רפואית-אם זה קטן מחמישה סנטימטרים - ישנה בעיה.עם זה בגודל של 10 ס"מ ויותר-זה עניין יותר של טכניקה ואגו. לא ממליץ על הניתוח הגדלה כי הניתוח הוא ניתוח עם כל ההשלחות. בהצלחה

09/01/2001 | 11:47 | מאת: בנצי

הנתונים אינם טובים. האם ניתן לשוחח באופן פרטני בשיחה גלויה עימך (טלפון )??!!!

09/01/2001 | 11:57 | מאת: בנצי

האם ניתן להתחיל טיפול הורמונלי למרות שגילי הרבה הרבה מעבר לגיל ההתבגרות? האם ניתן לעשות משהוא וכיצד (תרופות, זריקות....). ד ח ו ף!!!

מנהל פורום סקסולוגיה