בעיה ביחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/05/2001 | 16:37 | מאת: גבי

אני שואל שוב מכיוון שלא קיבלתי שום תשובה ! אני בן 27 בריא מאד ושאלתי היא : מה ההגדרה של "שפיכה מוקדמת " ? והאם יש דרכים לטפל בה ? לגבי בעייתי בפעם הראשונה אני גומר מהר מאד ,לעיתים עוד לפני החדירה ,אך בשניה ובשלישית (אם השותפה מספיק סובלנית ואני לא מובך לחלוטין ) לוקח לי יותר זמן ,האם יש הסבר לתופעה זו מקווה לתשובה מהירה

20/05/2001 | 16:52 | מאת: אחת

שלום גבי. טרם המציאו הגדרה לשפיכה מוקדמת.זה לא נמדד במספר תנועות בחדירה או שהו כזה. מה שכן ניתן להגיד זה שלגבר הממוצע זה לוקח כשתי דקות של תנועות חדירה. יש גם כאלו המגדירים שפיכה מוקדמת כמצב בו הגבר לא שולט על עיתוי השפיכה שלו, כלומר גומר מבלי שירצה. במקרה שלך - גומר טרם חדירה, אין ספק שמדובר בהשפיכה מוקדמת. יש ויש טיפול לכך, יש תרגילים מיוחדים שאתה יכול לתרגל בעצמך, שנועדו ללמד אותך לזהות את "נקודת האל חזור" - הנקודה שממנה והלאה אין לך שליטה ואתה גומר בלי שתוכל למנוע זאת, ולעצור שניה קודם. מתרגלים תחילה לבד ואז רצוי עם בת זוג תומכת, יש טיפול סרוגייט למי שאין בת זוג. בקיצור - מספר פגישות עם סקסולוג בעל אורינטציה פסיכולוגית הן הפתרון, שם ילמדו אותך את התרגילים וכן ינסו להבין את המניע הרגשי לכך, שכן זהו כדור שלג - גמרת מהר פעם אחת, אתה נבוך וחושש שזה יקרה שוב ומרוב לחץ זה בדיוק מה שיקרה. עוד פתרון שחשוב לכך זה בת זוג תומכת ומבינה שתוכל להיות רגוע איתה ולא נבוך, כי בכל סיטואציה אחרת אתה רק מבטיח ששפיכה מוקדמת תתרחש ומעצים את החרדה לקראת הפעם הבאה. באשר לזה שבפעם שניה ושלישית אתה גומר לאט יותר - זה כך אצל כל הגברים בלי יוצא מהכלל- לאחר שפיכה נדרש הרבה יותר גירוי כדי להגיע לשפיכה נוספת - מאגר הזרע קצת התדלדל והעצבים פחות רגישים לגירוי מרגע שעברו את סף האורגזמה ולמשך זמן אחר כך. אני מפנה אותך לאתר של רונית אלוני שהיא נחשבת ה-מטפלת בארץ בתחום: www.dr-aloni.co.il בהצלחה אחת

20/05/2001 | 18:20 | מאת: דני

שפיכה מוקדמת היא תופעה שכיחה ביותר. פרט לתשובה הממצה של "אחת" הסבר לשיפור הביצועים בפעם השניה וכו': האורגזמ מיצר בגוף הורמונים שנקראים אנדורפינים, שנוצרים גם בכאב ובמאמץ. הורמונים אלה פועלים כמשככים ומקטינים את הרגישות הפיסית בהמשך. זאת ועוד: אם תקיים יחסי מין רק עם בת זוג שאתה אוהב ושאוהבת אותך - ורק במקרה זה שווה לקיים יחסי מין, אחרת יותר טוב לאונן - אין שום סיבה שתהיה נבוך. תקשורת היא הסוד של זוגיות טובה. בדרך כלל טוב לדבר על בעיה כזאת מראש. אתה יכול להעמיד את זה כך שבת הזוג מדליקה אותך כל כך שאתה חושש שתהיה לך שפיכה מוקדמת.

21/05/2001 | 14:09 | מאת: זיו

שיטת אימון שעובדת: תאונן מדי פעם אבל לא במשך חמש דקות אלא במשך חצי שעה ועד שעה. הרצון לגמור אכן יתעורר אצלך תוך כמה דקות, ובמשך הזמן שנותר תלמד לשלוט על השפיכה ואף תלמד להגיע לרמות הנאה גבוהות יותר. בהצלחה

מנהל פורום סקסולוגיה