נקודת הג'י

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/05/2001 | 17:35 | מאת: שלומית

אשמח לשמוע מנשים שבאמת חוו האם אכן קיימת הנקודה והיכן בדיוק? חברי ואני מאוד רוצים לחוות אורגזמה על ידי משחק בנקודת הג'י שלי אבל חברי לא יודע היכן ואני נבוכה מידי ומזייפת עזרו לי! איפה היא "הנקודה" וכיצד עליו או עליי לגרותה.

20/05/2001 | 20:02 | מאת: דני

זה מאד אינדיוידואלי. בשעור סכסולוגיה פעם המליץ מומחה לגלות את נקודות הרגישות ע'י אוננות ואח'כ לידע את בן הזוג. תיהנו

21/05/2001 | 00:03 | מאת: אחת

בכל מיקרה מלזייף לא תגיעי לשום מקום. כנות ופתיחות הן המפתח להנאתך, ואני בטוחה שבן זוגך רוצה שתהני באמת, אז אל תהיי נבוכה ואמרי לו מה נעים לך ומה לא. הדריכי אותו כיצד לענגך. אם תזייפי רק תיגררי למערבולת שקרים שלא תצאי ממנה - הוא יחשוב שזה טוב לך וימשיך תמיד לעשות דברי םשלא מזיזים לך או אף אינם נעימים לך, וחבל כי זה יכול להיות כל כך אחרת.

מנהל פורום סקסולוגיה