בעיה של זיקפה בסוכרת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/05/2001 | 17:24 | מאת: איילת השחר

האם זה נכון שאדם שחולה בסוכרת מפתח במשך הזמן איו אונות?

16/05/2001 | 22:07 | מאת: אחת

תלוי בחומרת הסכרת ובכמה עושים כדי לאזן אותה, אבל בעיקרון, כן, סוכרת יוצרת לאורך זמן (שנים רבות) פגיעה הן בכלי הדם והן בעצבים שיוצרת בעיות זיקפה. אם הסוכרת קלה ו/או מטופלת בקפדנות ניתן לדחות את הקץ ואף להמנע ממנו בחלק מהמקרים. כמו כן ניתן להעזר בויאגרה. לא כל חולה סוכרת יסבול מאין אונות.

18/05/2001 | 23:16 | מאת: דני

מחלת הסכרת משפיעה לרעה על זרימת הדם. מנגנון הזיקפה דורש תנאים מסוימים של זרימת דם. יש אמצעים רבים לשפר את התפקוד המיני (ואחר) במחלה זו. כדאי לך להכנס לפורום הסכרת עם שאלה זו ואת עשויה לקבל תשובות מבעלי נסיון.

מנהל פורום סקסולוגיה