נקודת ג'י נשית ומגע אנלי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/05/2001 | 21:37 | מאת: שלום

אני מאוד רוצה ללמוד כיצד לבצע חדירה אנלית לבת זוגתי (שרוצה מאוד אך חוששת) וכיצד למצא!??? ולענג אותה בנקודת הג'י המפורסמת ו"הסודית" אשמח לקבל תגובות מנשים וגברים בעלי נסיון !!! תודה

15/05/2001 | 10:44 | מאת: המנוסה הצנוע

בחור צעיר על מנת לבצע חדירה אנאלית שלא תכאיב ותפצע את בת זוגתך, יש צורך לשמן היטב את איבר המין שלך. אין צורך לשמן לכל האורך אלא מספיק כמות מכובדת בחלק הקדמי יותר של הפין. ישנם שמנים מיוחדים למגע שכזה, אך ניתן להסתפק גם בקרם ידיים. יש לשים לב כי ישנם קרמים המכילים בשמים שיוצרים תחושה לא נעימה אצל האשה. אל תתלהב ותחדור עמוק מדי, זה מסוכן ולא העיקר. נקודת הג'י לא בנמצא אצל כל אחת, אם בכלל, אך תנסה 5-4 ס"מ בתוך איבר מינה בחלקו העליון. יש להניע את האצבע הלוך וחזור וללחוץ בהתאם להרגשתה כלפי מעלה. את מהירות האצבע תקבע גם לפי התגובות של המאושרת. אשמח לעזור בשאלות נוספות. בהצלחה

15/05/2001 | 22:33 | מאת: אחת

אם אתם משתשמשים בקונדום (ואני מקווה שזה כך אם לא נבדקתם שניכם לאיידס, ובכלל זה מומלץ במין אנאלי), אסור להשתמש בשום חומר סיכה על בסיס שומני אלא רק על בסיס מים כי על בסיס שומן זה הורס את הקונדום.אסור קרם ידיים ואסור וזלין. יש חומר סיכה על בסיס מימי שנקרא KY gel ונמכר בכל סופר פארם. תהנו.

מנהל פורום סקסולוגיה