בעיות בזיקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/05/2001 | 13:28 | מאת: דוד

אני בן 40, סובל מעודף משקל ומעשן לסירוגין כעשרים שנה. במשך השנים אני מרגיש ירידה בתפקוד המיני. הזקפה חלשה וקצרת זמן. ויאגרה עוזרת מאוד. אני עושה ספורט בחדר כושר. האם יש דרך נוספת לשיפור הזקפה, או שאני נדון להיות מנוי לגלולה לכל חיי. תודה

14/05/2001 | 19:11 | מאת: אחת

ירידה במשקל ושיפור הכושר הגופני, ויותר מהכל הפסקת העישון (!!!!) אמורים לעזור לדעתי. על כל פנים עליך לפנות לרופא פנימאי לבצע בדיקות כדי לודא שאין מחלה כלשהי שגורמת לבעיה כמו סוכרת או יתר לחץ דם. חשוב שתשלול אפשרויות אלו שכן מחלות אלו עשויות להיות לא מורגשות אך לגרום נזק רב. אפילו אם אתה מרגיש טוב, עובדה היא שמשהו לא בסדר, אז פנה לרופא שיוודע שאין מה לדאוג. אחת

מנהל פורום סקסולוגיה