אין זקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/01/2001 | 23:18 | מאת: עמירוש

שלום רב אני חולה סוכרת מזה 10 שנים, ומטופל היום באינסולין פעמיים ביום כל פעם 16מ"ג ולצערי הזיקפה שלי נפגעה קשה ואני כיום מוגדר אימפוטנט,,, האם יש טיפול להחזרת הזקפה,, כדורי הויאגרה לא עוזרים בצורה משפיעה רצון האם יש טיפול הולם - חוץ מזריקות לאיבר המין, כי לא הצלחתי במשימה וגם קשה - אם יש טיפול שיחזיר הזיקפה במהירות למצבה הקודם אשמח לשמוע עליו כדי לבדוק ולבצעו אנא ענו ברצינות, ובהתאם בתודה מראש

08/01/2001 | 14:51 | מאת: רופאי קליניקה און

שלום רב! במקרה אותו אתה מתאר מומלץ טיפול בהזרקות לאבר מין. אם לא הסתדרת עם זה בעבר-לא נורא. הינך זקוק לתדרוך טוב והתאמת המינון של הזרקה.זה אמור להחזיר את הזיקפה שלך ולתת אפשרות לתפקד באופו סדיר בהצלחה

08/01/2001 | 18:33 | מאת: עמירוש

שלום רב. קבלתי התשובה בתודה מראש. אני מעוניין מאוד רק בהשתלת תוחב אשמח לקבל פרטים בנושא זה, כולל מחירים ותנאי התשלום והאם קופת"ח משתתפת בהוצאות ןמה אחוז השתתפותה והיכן ניתן לבצע ההשתלה -כמובן במרכז רפואי מוכר, וע"י אורלוגים מומחים- תודה על שיתוף הפעולה לתושבתכם בהתם נודה מקרב לב. נ.ב. בעניין הזריקה, לצערי זה הכאיב לנו וגם לא הצלחנו, ע"א שהודרכנו קודם בברכת עמיר 8.1.2001

מנהל פורום סקסולוגיה