עיניינים טכנים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

30/04/2001 | 11:56 | מאת: יוסי

שלום!!! מה עושים לאחר שגומרים בפנים? תמיד אני וחברתי נחים קצת כאשר אני עדיין בתוכה וכאשר אני יוצא, כל הזרע נוזל על המיטה. פיתחנו שיטות נגד כמו לקחת נייר טואלט ולהצמיד אותו לאברים שלנו תוך כדי היציאה אבל זה נראה לנו לא סביר כיוון שזה הופך להיות אמצעי נדרש ואם מתחילים לקיים יחסים בלי נייר טואלט אז אנו מפסיקים והולכים להביא אחד וזה פוגע בכל הספונטניות. האם זה סביר? אם לא, יש הצעות אחרות?

30/04/2001 | 19:51 | מאת: שי

ליוסי ולחברתו, תפרשו מגבת {רצוי גדולה} לפני שתתחילו ב - "אקשן". בהצלחה.

מנהל פורום סקסולוגיה