איפו אפשר להשיג ויאגרה ?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

26/04/2001 | 10:08 | מאת: טומי

מישהו יודע איך אפשר להשיג ויאגרה וכמה היא עולה ? מהי הבדיקה הרפואית שצריך לעבור על מנת לקבל את הויאגרה ? ( האם רק שיחה עם רופא או גם בדיקה גופנית ). והיכן אפשר להשיג ויאגרה בצורה בלתי חוקית ? (ללא היתיעצות עם רופא)?

28/04/2001 | 11:25 | מאת: אחת

שלום לך. ויאגרה היא תרופה לכל דבר וניתנת במרשם רופא. לא תשיג אותה ללא מרשם, ובכלל - מדוע שתרצה להשיגה כך? פנה לרופא המשפחה שלך, הצג בפניו את הבעיה שבגללה אתה רוצה ויאגרה. הוא לא יבצע בך בדיקה. אם הוא ימצא שהסיבה מספיק טובה, הוא ירשום לך מרשם. אל תתבייש, בשביל זה הוא רופא. אחת

28/04/2001 | 19:15 | מאת: דני

רוב הרופאים ירשמו לך ויאגרה ללא בעיות אלא אם אתה סובל ממצב שנוגד את ההתויה לויאגרה. אם אתה סובל מבעיות לחץ דם לא כדאי לנסות. יש הרבה תופעות של תפקוד לא מספק שאפשר לפתור ללא תרופות. ברוב קופות החולים יש יעוץ סקסולוגי. אחוז גדול מאד של גברים מתפקדים פחות מיכולתם ולא צריך להתביש לבקש ייעוץ.

מנהל פורום סקסולוגיה