יחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/01/2001 | 20:40 | מאת: דפנה

שלום רב! יש לי כמה שאלות: 1) אני לא יכולה מסיבות טכניות כרגע לקים יחסי מין עם חברי.(גלולות) האם מציצות רבות מדי אחד לשני ישפיעו בהמשך על פחות הנאה מהדבר האמיתי? 2) למה אני לא גומרת מהמציצות שלו? 3)האם הוא ישים לב שאני בתולה כשנגיע לדבר האמיתי?(ירגיש שכואב לי וכו'..? בתודה על תשובתך הנאמנה...(לכל השאלות אחת אחת!) דפנה.

07/01/2001 | 23:32 | מאת: דודו

להפך זה יוסיף הנאה ותוכלו לחזור תמיד לטבעי ולהנות תבקשי שיכניס את הלשון או את האצבע עמוק בפות שלך ועוד איך זה מין כאב עם הנאה תהני אחר כך תתרגלי ורק תהני אני מקנא בו

08/01/2001 | 15:32 | מאת: רופאי קליניקה און

דפנה שלום 1.לא.מין אורלי אינו פוגע בהנאה ממין רגיל , אלא להפך,אמור לשפר את ההרגשה. 2.יכול להיות שהינך זקוקה לגירוי חזק יותר ממין אורלי-בעזרת היד וכד' 3.זה די תלוי בנסיון של החבר שלך.ואם כן - זה גם לא כל כך נורא-את יכולה גם לדבר איתו על זה-הרי הדבר הוא טבעי כל טוב

מנהל פורום סקסולוגיה