שאלה לבעלי ניסיון רב..

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/01/2001 | 20:32 | מאת: גלית

למומחה של קליניקה- און שלום רב! חבר שלי גומר לי בפה כדי להרגיש ש"אני לא נירתעת מזה..." האם הוא גם נהנה?? תודה דלית.

08/01/2001 | 00:17 | מאת: ערן

אני נוטה להבין את הבעיה. מדובר פה ברתיעה פסיכולוגית בלבד ולעניות דעתי זה בסך הכל עוד חלק שמהווה מערכת סקס מושלמת במידה והוא מתקיים. אין כל סיבה שגברים כן יהיו מוכנים לעשות הכל וכולל הכל לנשים ואילו להיפך לא. חוץ מזה, מין זה לא דבר סטרילי וניתן להתגמש.

08/01/2001 | 11:11 | מאת: שוש

זה לא קשור בכלל לסטריליות, פשוט ברגע שהבחור מאד מגורה וכבר רוצה לגמור זה קצת מבאס להוציא אותו ולתת לו לגמור לבד... את לא חייבת לבלוע, כמובן, אבל הוא יהנה יותר אם תתני לו לגמור בפה. כמובן שאם זה דוחה אותך, את לא חייבת לעשות את זה, אבל אם לא, ואם יש לך סיבה להיות נחמדה אליו, תעשי לו את הג'סטה הזאת.

09/01/2001 | 11:50 | מאת: ערן

את בחורה לעניין ומבינה דבר. כל הכבוד על הפתיחות. אני חושב שאת ליברלית ומתקדמת בדעותייך והתנהגותך למרות שיהיו מי שיחלקו על כךשכן על טעם וריח אין להתווכח.

13/01/2001 | 10:17 | מאת: מ.

אין ספק שהוא נהנה וסביר שאפילו יותר ממגע מיני רגיל

מנהל פורום סקסולוגיה