החבר רוצה להכנס מאחורה...

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/01/2001 | 20:29 | מאת: שרון

שלום רב! חבר שלי בן 19 וחצי וני בת 19. הוא רוצה להיכנס לי מאחורה: באיזה חור הוא צריך להיכנס-של התחת או של הפות? תודה שרון.

07/01/2001 | 20:57 | מאת: יורם

שרון יקירתי! החבר שלך רוצה להכניס לך בתחת!!! תהני ובהצלחה.

07/01/2001 | 23:28 | מאת: ירון

צריך להכניס לפות זה נפלא לעשות זאת מאחור כי אז ההנאה היא כפולה והאורגזמה מלאהץ חבל לעשות זאת ברקטום כי אז יכולים לקבל טחורים רק הומואים מכניסים בתחת כי אין להם מקום אחרץ נסי את הצעתי ותראי שתהני. ירון

08/01/2001 | 00:41 | מאת: ערן

שאלתך מטומטמת. תרדי מהפורום.

15/01/2001 | 17:57 | מאת: ממיכל לשרון

שרון, טוב, נו... ברור שהשואלת היא בעצם .... בן!! אם הרעיון שלך ל good time זה התחזות דרך קלידי המחשב, אז ברור שהינך סובל מבעיה לא קלה שמקורה בשילוב קטלני של חוסר דמיון, טמטום ושיעמום גדול. הצעה: פתור את השילוש הקטלני בדרכים יותר אפקטיביות ואקטיביות (סקס - שברור שאינך עושה, פסיכולוג לצורך טיפול בקיבעון האנאלי שלך או ב...זהותך המינית). נ.ב לפחות תחליף נושא ואם לא אז עשה טובה ורד מהפורום.

מנהל פורום סקסולוגיה