כאבים !

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/04/2001 | 03:10 | מאת: NL

שלום רב. קורה לי, שבקיום יחסי מין, בת הזוג "מכווצת", כלומר, לא משוחררת וקלה להחדרה. במקרים כאלה, עם נסיונן להחדיר את הפין שלי לתוכן, כאשר הן למעלה, הן פשוט מתיישבות עליו. הפין שלי, בניגוד להרבה מקרים אחרים, עומד למעלה, כלומר מקביל לבטן, ולא ניצב לה. עלי לכופף אותו קדימה כדי לקיים מגע מיני כזה. בכמה פעמים כאלה, חשתי מעין "שבירה" של הפין, ממש בשורש, בתוך הגוף, וזה מאוד כאב, ואף הוריד את הזיקפה. מה קרה ? האם זה מסוכן ? האם זו אימפוטנציה ? ראוי לציין שאני בריא ומתפקד מינית בצורה טובה. הבעיה היא כשאני חש שבירה כזאת.

22/04/2001 | 19:47 | מאת: דני

אולי תנסה חומר סיכה למשל KY GELLY או קונדום עם חומר סיכה (כאשר אתה משתמש בלשון רבות זה בכלל רעיון לא רע)

24/04/2001 | 02:44 | מאת: NL

דני. אני מודה לך על תגובתך. אכן, ייתכן שיש טעם בשימוש בחומר סיכה. בשאלתי התייחסתי לתופעה של ה"שבירה", שגורמת לכאב. שאלתי גם אם קיימת סכנה כלשהיא לאימפוטנציה. תודה

מנהל פורום סקסולוגיה