ניתוח פרוסטטה ואין אונות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/04/2001 | 18:15 | מאת: גיא

אבי הוא כבן 80. לפני מס' שנים עבר ניתוח בעזרת לייזר להסרת חלק מהפרוסטטה, לאחר שסבל תקופה ארוכה מכאבים בהטלת שתן, והיה חשד לסרטן בבלוטת הערמונית. עד לניתוח הוא נהנה מחיי מין פעילים. מאז הניתוח הוא סובל מאין-אונות והדבר פוגע באיכות החיים שלו. שאלתי: 1. האם הפגיעה היא חלק מסיכוני ההליך של ניתוח הפרוסטטה? 2. האם מדובר ברשלנות רפואית? 3. האם ניתן לאבחן אם הייתה פגיעה בלתי הפיכה בעצבים הקשורים לזיקפה? 4. האם תרופה כגון: ויאגרה עשויה לעזור במצב זה ? 5. מה ניתן לעשות ?

12/04/2001 | 18:25 | מאת: דני

אין אונות הוא תופעה שכיחה א. אחרי כריתת ערמונית - ב. בגיל גבוה יחסית בהחלט יש במקרים רבים מה לעשות. נסה לקחת את השאלה לפורום בעיות הערמונת שנפתח לא מזמן. הרופא בפורום אין אונות יצא למלואים עד יום העצמאות והרופא המנחה את פורום הערמונית כנראה בקי בסקסולוגיה. מסור לאביך שגם במצב של חוסר זיקפה יש דרכים רבות להנות מחיי מין ובגדול. חג שמח לך ולאביך.

מנהל פורום סקסולוגיה