שפיכה מוקדמת לא מובנת....

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/04/2001 | 12:53 | מאת: אורן

שלום. אני בן 22 יש לי לי בעייה. ברגע שאני מגורה מינית אני מתחיל להפריש נוזל זרע. זה יכול לקרות כאשר אני מתמזמז עם בחורה או אפילו לצפות באיזה סרט אירוטי או אפילו רק לחשוב על זה. בהתחלה חשבתי שזה יעבור לי כאשר הייתי בגיל צעיר יותר. אבל עכשיו אין לי מושג למה זה קורה?? איפה הבעייה?? והאם היא ניתנת לטיפול??

14/04/2001 | 23:53 | מאת: אבנר

אורן, לא בטוח שאתה מפריש זרע (כלומר מגיע לגמירה). במצב של גירוי מיני לפני הגמירה יש הפרשה של חומר סיכה (שקוף ודביק - הזרע הוא חלבי צהבהב). אם זה מה שזה, אז זה נורמלי, רק תדאג שזה יקרה לך אחרי שכבר הורדת את הבגדים...

מנהל פורום סקסולוגיה