אין-אונות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/04/2001 | 12:33 | מאת: אנונימי

אני בן 26 ומנהל חיי מין נורמלים. בזמן האחרון (כ-4 חודשים), בזמן קיום יחסי מין, אני מגיע לאורגזמה מיד כשאיבר המין שלי נוגע בזה של בת-זוגתי. עלי לציין שתופעה זו לא קורה בזמן קיום מין אוראלי או אחר אלא רק בסיטואציה שהזכרתי. אשמח לעצה מאחר ונושא זה מביך אותי ומפריע לי ולבת-זוגתי. תודה.

12/04/2001 | 21:24 | מאת: דני

הרופא המנהל פורום זה במלואים עד יום העצמעות. כדאי שתחזור אז על בעיתך כדי לקבל תשובה מוסמכת. המלצה של הדיוט: תנוחו מעט ואחר כך תחזור על המגע המיני. בדרך כלל בפעם השניה או השלישית הטבע לא נחפז כל כך. יש הרבה שיטות אחרות אבל לא אני יכול לפרטן. על הנושא נכתבו ספרים רבים. תאמין לי שזה דבר שכיח מאד.

מנהל פורום סקסולוגיה