זיקפה רכה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/01/2001 | 19:39 | מאת: זלמן

תודה לאל שיש עם מי להיוועץ !!! אני מקווה גם שאקבל תשובה ראויה !!! אז ככה בניגוד לכל הפונים אליכם אני צעיר בן 28 חובש כיפה ונשוי טרי. אני התנסתי בקייום יחסיי מין לפני נישואי במספר הזדמנויות , בעייתי היא שמאז ומתמיד הזיקפה שלי היא רכה יחסית. ענין זה מעולם לא הפריע לי לקיים יחסים אולם זה עדין מפריע לי בתוך תוכי האם ניתן לפתור את "בעייתי"

07/01/2001 | 23:14 | מאת: עמירוש

היי חבר ממליץ שתשתמשד בכדורי ויאגרה במינון 100 מ"ג תנסה, אין מה להפסיד, למרות שלי אישית, לא עזרו מי יודע מה אבל נהנה מקיום יחסים עם רעייתי היקרה ובהצלחה

07/01/2001 | 23:30 | מאת: יורם

עמירוש, לא הייתי ממליץ להשתמש בכדורי ויאגרה לפתרון הבעיה של זלמן - עובדה: גם לך זה לא עזר מי יודע מה. תדעו לכם שניכם: לא מספיק לקחת ויאגרה ולהסתכל למטה ולצפות שהוא יתרומם... צריך גם "לעזור" לויאגרה בהתחלה, כלומר להתחרמן (משחק מוקדם וכד') ואחר-כך ויאגרה עוזרת לזקפה קשה וארוכה אבל שוב, לא תמיד ולא לכל אחד. יורם.

09/01/2001 | 11:35 | מאת: רופאי קליניקה און

שלום רב היתי מאוד נזהר לתת המלצות שכאלה בשלט-רחוק-ויאגרה היא תרופת מרשם! למה החלטת לגבי 100 מ"ג ולא 25 או 50? אנא-בריאות זה דבר יקר!תזהרו איתו בהצלחה

07/01/2001 | 23:23 | מאת: יורם

זלמן, ניתן לפתור את "בעייתך". אני מציע לך קודם לגשת לאורולוג ולבדוק האם אין לך בעיה פיזיולוגית כלשהי. אם אין לך בעיה פיסית, אז לך לטיפול אצל מטפל/ת באונות הנמצאים בכל קופות החולים - בדוק פרסומים בעתונות או אפילו תצלצל למשרד קופת החולים שלך. הכל מטופל בדיסקרטיות מירבית. יורם.

09/01/2001 | 11:31 | מאת: רופאי קליניקה און

זלמן,שלום! בכדי לעזור לך צריך כמה תשובות:האם הזיקפה גם חלשה ברגע שהינך מפנטז?בבוקר? צריך לבדוק זרימות דם ורגישות של אבר המין.יכול להיות שהינך סובל מבעיה פסיכולוגית/חוסר נסיון.לאחר הבירורים אפשר יהיה לומר מהי הדרך לעזורך. בהצלחה!!

מנהל פורום סקסולוגיה