בעייה בתיפקוד מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/04/2001 | 17:23 | מאת: א.מ.

שלום רב ! אני בן 48 נשוי (באושר) אב ל - 3 בריא בדרך כלל. מזה שנה מקבל תרופה פסיכיאטרית 40 מ"ג ליום SEROXATE. מזה זמן איני יכול להגיע לשפיכה. יש לי חשק רב ויש זיקפה אך איני מצליח להגיע לשפיכה. לעיתים באוננות אני כן מצליח. האם יש עצה בה תוכלו לעזור לי. בתודה א. מ.

04/04/2001 | 09:05 | מאת: אורית

בוקר טוב, רציתי ליידע אותך שזו תופעה נלווית לכדורים נוגדי דיכאון, גם אני לקחתי תרופה זו, אני מתפלאה שהפסיכיאטר לא יידע אותך, זה ממש רגיל. מקווה שעזרתי לך, יום טוב.

04/04/2001 | 10:09 | מאת: א.מ.

אורית תודה! האם גם יש לידיעתך אמצעים להתגבר על התופעה או שיש "לחיות איתה"? א.מ.

מנהל פורום סקסולוגיה