תיפקוד מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/01/2001 | 14:44 | מאת: אבי

אל מנהל הפורום אני סובל מתיסמונת טורט שהיא מחלה נירולוגית חלק ממנה הם מחשבות כפייתיות ומתח נפשי קבוע יש לציין כי אני אדם נורמלי לחלוטין ומתפקד בחיי כרגיל אבל בליווי תסמונת טורט יש לי קשיים להגיע לזיקפה ואים אני מגיע לזיקפה קשה לי לישמור אותה לציין כי ניבדקתי אצל אורולוג ממוחה ומבחינה פיזית אין לי כול בעיה הבעיה היא נפשית פסיכולוגית לציין כי בעבר השתמשתי בויאגרה התרופה עזרה לי המון אפילו קיימתי מס פעמים אקטים בזמן קצר אך פעם אחת שההיתי מתוח מאוד אפילו הויאגרה לא עזרה לי באחונה היפסקתי להשתמש בתרופה חברתי לחיים יודעת על הבעייה והיא מתנגדת בתקיפות לשימוש בתרופה ברצוני לציין כי במצב רגוע קיימתי מס פעמים יחסים מלאים ללא הויאגרה האים יש תרופה אחרת שלא מזיקה או חומר טיבעי אחר כדי לשפר את התיפקוד המיני שלי לציין כי אני בטיפול אצל פסיכולוג קליני ונירולוג אך עד היום אין שיפור במצבי מה דעתך על הבעייה בתודה מראש אבי

09/01/2001 | 11:41 | מאת: רופאי קליניקה און

אבי,שלום! הבנתי שואגרה עזרה לך ולא חשת ברע לאחר נטילתה.אם הדבר נכון-למה לחפש משהו אחר? כמובן שישנן תרופות אחרות כולל טבעיות(תערובות של ג'נסינג גוארנה גוטה קולה וכאלה). אינני סבור שזה הפתרון האדאלי בשבילך-אך תמיד אפשר לבדוק. בהצלחה!

מנהל פורום סקסולוגיה