גירוי הפרוסטטה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/12/2000 | 19:41 | מאת: משה

מישהו יכול להסביר לי על גירוי הפרוסטטה על ידי בת הזוג במהלך יחסי המין, שמעתי שזה דבר מדהים.

26/12/2000 | 10:40 | מאת: רופאי קליניקה און

משה,שלום! נכון,גירוי פרוסטטה עשוי לגרום להרגשה נעימה עד לאורגזמה אך הדבר מאוד מאוד אינדיבידואלי ולא מתאים לכל הזוגות הן מבכינה רגשית והן מבחינת השקפת עולמם. בהצלחה

26/12/2000 | 11:37 | מאת: אבירם

זה דבר שהסבירה לי פעם גברת מכובדת בפורומים של נענע ובכן הפרוסטטה, בלוטת הערמונית, נמצאת איפשהו סביב שורש איבר המין הגברי. זהו איבר רגיש ביותר, שנגיעה קלה בו בזמן שהגבר מגורה יגרום לגמירה מיידית, גמירה חזקה במיוחד. נקודת הג`י הגברית. אני לא מגזים. והיא חבויה לה אי שם, והסוד שלה ידוע למתי מעט. והדרך אליה היא... דרך פי הטבעת. אז כל מי שכבר הספיק להזדעזע שיפסיק לקרוא, ולכל השאר הנה: הכנות: קונים בבית המרקחת אצבעון מגומי (זה מזכיר קונדום). כדאי בשביל ההיגיינה, וגם כדי למנוע רתיעה מן העניין, למי שרגישה. שלא יהיו הפתעות. מידעים מראש את בן הזוג על מה שהולך להתחולל. אף אחד לא יקבל בברכה כניסה לשם באופן מפתיע, ברגע הכי טוב. כדאי שהבן אדם יתרוקן לפחות כמה שעות קודם לכן. (לא צריך לבקש ממנו במיוחד, זה לא יפה, פשוט תעקבי אחר מעשיו). מכינים קרם להקלת החדירה. את האקט מבצעים כאשר העניינים מתלהטים באמת, והגבר מאד מגורה (אין טעם לבצע כשלא עומד לו, חבל על הזמן.) הביצוע: לובשים את האצבעון על האצבע הראשונה, הסמוכה לאגודל. מורחים קצת קרם על האצבע ובאיזור פי הטבעת (זה חיוני כמובן, לא לנסות בלי). הגבר צריך להיות בתנוחה שבה הרגלים מקופלות במקצת. זה יכול להיות כשהוא על הגב עם רגלים מפוסקות (כמו האשה בתנוחת המסיונרים), או עדיף שהוא על ארבע. אפשר לבצע במשולב עם מציצה, או בפני עצמו. ובכן מחדירים את האצבע, בעדינות. הכיוון צריך להיות כזה שכרית האצבע פונה לכיוון הבטן של הגבר, והציפורן לכיוון הגב שלו. לא מחדירים בבת אחת, אלא טיפין טיפין וכל פעם מתקדמים עוד קצת. בזמן החדירה מרגישים עם הכרית של האצבע את הזין מבפנים, והולכים לאורכו. בשלב מסוים, בערך כאשר כל האצבע בפנים, מרגישים מין כדור בגודל כדור טניס- זהו זה! וכשתמצאי את זה- תדעי, תאמיני לי! שניכם תדעו. גזרי ושמרי להזדמנויות מיוחדות

מנהל פורום סקסולוגיה