חוסר זיקפה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/03/2001 | 00:44 | מאת: דני

שלום אני גרוש שנה , בן 50. כל פעם שאני יוצא עם מישהי חדשה אני כנראה מתרגש וחושב על הביצועים שלי ומה תחשוב בת זוגתי וכל זה גורם לתוצאה הפוכה כך שאינני מצליח להגיע לזיקפה. אני חןשב שהכל בא מהמוח. האם יש מה לעשות בעניין. תודה - דני

26/03/2001 | 16:09 | מאת: רופאי קליניקה און

דני,שלום! לא הכל בא מן המוח. לגברים בקבוצת גילך אשר לא קיימו יחסי מין סדירים במשך תקופה ארוכה, ישנה תופעה שנקראת"תסמונת אלמן"- היעדר זיקפה ברגע האמת בעת שאדם מחדש את מערכת היחסים עם בנות המין השני. כמובן שהתרכזות בביצועים אינה תורמת הרבה למין תקין - הרי זהו הדבר שאמור להיות ספונטני(כמו הליכה,ריצה וכדו'). הדרך היא: 1.להיבדק ולראות מהי הבעיה מבחינת ההקף; 2.לטפל בבעיה: לפי הגורם . בד"כ הטיפולים מאוד מצליחים בהצלחה!

מנהל פורום סקסולוגיה