שפיכה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/01/2001 | 02:06 | מאת: סהר

שלום רב ! יש דבר המטריד אותי במיוחד שאני גומר הזרע נפלט בצורת שפיכה ולא בשפריץ האם זה נורמלי ואם לא מה יכלה ליהיות הבעיה תודה מראש

04/03/2001 | 17:08 | מאת: bothered

thank god there is someone with the same problem i have! what more, the color of my semen is yellowish and not white. can anyone help us on this problem? pleaaaaaaase... i want things to get back to how they were.סהר כתב/ה: > > שלום רב ! > > יש דבר המטריד אותי במיוחד שאני גומר הזרע נפלט בצורת שפיכה ולא > בשפריץ > האם זה נורמלי ואם לא מה יכלה ליהיות הבעיה > > תודה מראש

מנהל פורום סקסולוגיה