יחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/03/2001 | 09:15 | מאת: שרון

יש לי בעיה שמפריעה לי מאוד ובמיוחד לבעלי -יש לי ילדה בת שנתיים וחצי ובשנה האחרונה יש לי ירידה משמעותית בחשק המיני ,אין לי חשק לקיים יחסים ואני לא מצליחה להגיע לאורגזמה ואם אנחנו עושים את זה אני לא כול כך נהנית -לציין שאני מאוד מאוד אוהבת את בעלי ואנחנו הרבה שנים ביחד ויש לנו קשר טוב מאוד ובסה"כ אנחנו מאושרים אבל הנושא הזה מאוד מפריע . שמעתי על כמוסות הסיפוקית ,ויאגרה נשית האם זה יכול לעזור לי לגירוי מיני ואם לא אז מה כן. בבקשה תעזרו לי אני מאוד רוצה לספק את בעלי וכמובן להמשיך להנות ממין כמו בכול השנים הטובות שלנו.

20/03/2001 | 16:14 | מאת: רופאי קליניקה און

שרון,שלום! בעיות חשק בקרב נשים הינן שכיחות והפתרון הוא בד"כ מורכב.קודם כל עליך להיבדק (הכי חשוב זה פרופיל הורמונלי). במידה והכל בסדר יש להמשיך את הבירור בכמה משורים: מישור פסיכולוגי וגינקולוגי. ויאגרה לאישה נמצאת בפיתוח ואין מספיק הוכחות לגבי יעילותה. סיפוקית- זהו שם מסחרי של משהו שלא בעצם רפואי.אמנע מפרשנות. בעצם,לא פתרנו לך את הבעיה דרך המחשב, אך קיבלת את הכיוון של הבירור ואני מאחל לך הרבה הרבה הצלחה בכך

21/03/2001 | 13:38 | מאת: שרון

ד"ר שלום. קודם כל תודה על ההתיחסות ,אבל אני רוצה קצת יותר להבין מה זה בעצם פרופיל הורמונלי ויש לציין שפניתי לגניקולוג והוא אמר לי להפסיק את הגלולות וזה לא עזר וגם קיבלתי כדורים קטנים שהבנתי שזה הורמון גברי שצריך לעורר מינית ,התחלתי לקחת כמה כדורים אבל לא הייתי רגועה לכן שאלתי דעה נוספת של גניקולוגית והיא אמרה לי מהר להפסיק לכן אני לא יודעת מה כן לעשות , -האם יש עוד דרכים של טיפול אצל הגניקולוג שיכולים לעזור?. ואם כן אז אלו טיפולים . תודה

מנהל פורום סקסולוגיה