טיפול בדליפה ורידית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

20/03/2001 | 00:45 | מאת: רם

בן 40 מעונין לדעת איזה טיפולים ישנם במקרה של דליפה ורידית . בתודה

20/03/2001 | 16:25 | מאת: רופאי קליניקה און

רם,שלום! ישנם כמה טיפולים לדליפה ורידית ובינהם: 1.תרופות המגבירות זרימות דם באיזור(הדבר מעלה את הלחץ תוך פינלי ועל ידי כך "חוסם" את הוורידים ומונע מדם לעזוב את הגופים המחילתיים).התרופות שעוזרות לכך הן: תערובות ג'ינסינג סיבירי ,גוארנה,גוטה קולה,סרפד ועוד; ויאגרה ודומיו; 2.הזרקות אל תוך גוף מחילתי.המנגנון הוא דומה: דם הנזרם פנימה חוסם את הווריד באופן מכני ומונע דליפה. הטיפול יעיל מאוד. 3.ניתוח. קשה מאוד למצוא היום מנתח שיסכים לעשות את הדבר האכזרי הזה (הרי 1 ו-2 די עוזר). בניתוח בד"כ קושרים את חלק מן הוורידים ועל ידי כך מונעים מהדם לברוח.ישנן טכניקות יותר מתקדמות אך לא ניתן להשיג את זה בארץ. כל טוב

מנהל פורום סקסולוגיה