החשק המיני של אשתי לאחר לידות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/03/2001 | 08:08 | מאת: דודו

שלום, יש לנו שני ילדים. לאחר לידת הילד הראשון, החשק המיני של אשתי ירד וחזר ברגע שהוחלט על הילד השני. לאחר הלידה של הילד השני החשק שוב ירד ותדירות יחסי המין נמוכה. פשוט לא בא לה. אשתי טוענת שהיא נמשכת אליי וכנראה הסיבה היא פיסית. ניסינו ויטמין להגברת החשק (ג'נסינג סיבירי + פולן דבורים) וטיפות חשק אך לא נראה שהבעיה נפתרה. אשתי מעונינת לפנות לרופא לבדיקה. לאיזה רופא צריך לפנות? האם אורולוג? אנו חברים בקןפת חולים לאומית. תודה דודו

20/03/2001 | 16:35 | מאת: רופאי קליניקה און

דורון,שלום! הרופא שאמור לטפל בחוסר חשק נשי הוא רופא נשים-קרי גינקולוג. כל טוב

16/05/2001 | 17:59 | מאת: נולי

אני בן 47 ואשתי בת 46. תמיד היו ביננו יחסי מין לפחות פעם ביום לפעמים פעמיים. בשנים האחרונות אני מפחד לבריאותי. האם זה נארמלי שאשתי רוצה כל כך הרבה? מה התדירות הנארמלית, הסבירה אצל זוגות אחרים בגילנו? אני רוצה לציין שבשנה האחרונה סבלתי מדפיקות לב, אבל בבדיקות הקרדיולוג אמר שהלב שלי בסדר גמור.

מנהל פורום סקסולוגיה