קשיים בחדירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/01/2001 | 23:10 | מאת: גרשון

שלום עליכם ! אני בן 55 ונשאתי בשנית עם בחירת ליבי אשר צעירה ממני ב- 15 שנים. אני מגלה קושי בחדירה והדבר גורם לי לפחד לקיים יחסי מין. בנוסך אישתי הצעירה ממני "יבשה" בנרתיק !! האם יש יעוץ לבני זוג !!!

03/01/2001 | 09:34 | מאת: עומר

ידידי זה לא נורא א. יש נוזל Y ג'יל לשימון הנרתיק וזה מקל מאוד על החדירה ב. יש עוד תכשיר לשימון הנרתיק תשאל את רופא נשים ג. לעולם אל תלחץ ואל תלחיץ כי זה רק יחמיר לפעמים הנרתיק של האישה מכווץ וצריך הרבה סבלנות וזמן להשתחרר בהצלחה

07/01/2001 | 14:00 | מאת: יורם

שים לה וזלין !!!

07/01/2001 | 23:30 | מאת: ירון

חבר נכבד לשם כך יצרו את הוזלין.או לחילופין כל קרם לחות מסכך את המקום להנאה .

מנהל פורום סקסולוגיה