שורף לי כל- כך.....

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/03/2001 | 00:01 | מאת: רינת

שלום לד"ר ולבנות עם אותה בעיה! לאחר שאני עושה עם חברי את האקט- שורף לי במפשעה כל- כך...! בבקשה תיתן לי כתובות למישחאות (מומלצות) שאפשר להשיג בבית מרקחת ללא מירשם רופא כי אני עוד לא בשלה ללכת לגניקולוג וכו' (17). תודה- רבה!!! רינת.

13/03/2001 | 06:32 | מאת: מייק 48

רינת הצעירה והיקרה, אם את חושבת שאת עדיין לא בשלה ללכת לראות גניקולוג - אז מאין שאבת את הרעיון שאת בשלה מספיק כדי לקיים יחסי מין הכוללים חדירה ? חמודה, נראה לי שאת חייבת כעת, לאור מה שסיפרת, לבקר בהקדם אצל רופא גניקולוג (זה לא נורא כל כך והם מטפלים גם בנערות. אם את מאד מאד מתביישת חפשי גניקולוגית או לכי ביחד עם אמא). אל תהססי ואל תקחי סתם משחות - פשוט לכי לרופא, נראה לי שבמקרה שתארת זה חיוני. בינתיים השתדלי, למענך, להימנע מאקט החדירה. בברכה ובהצלחה. מייק

13/03/2001 | 16:56 | מאת: רינת

מייק- יקירי! "צעירה" זה דבר יחסי- גיל זה דבר כרונולוגי בלבד. אומנם אני מתבישת ללכת לקניקולוג אך יש לי מספיק מודעות(גלולות) תודה על הדאגה. בגלל שאני לא אלך לקניקולוג הייתי רוצה המלצות למישחאות מפי נשים עם בעיה דומה על מנת להפסיק את ה"שריפה".

16/03/2001 | 14:40 | מאת: ..

לרינת- שמן תינוקות פשוט, למרוח עליו וגם עליך. ותלכי ד-ח-ו-ף לראות רופא נשים, מכל הסיבות שאמרו לך.

מנהל פורום סקסולוגיה