אורגזמה "ידנית" בלבד

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

27/02/2001 | 14:05 | מאת: שי.ט

אני חברתי מקיימים יחסי מין נפלאים ובתדירות גבוהה.....הכול נפלא. אבל......וכאן השאלה........חברתי מצליחה להגיע לאורגזמה רק כאשר היא מאוננת בשלבים ה"סופיים" של הגירוי.......וכמעט לעולם לא בעקבות חיכוך עם גופי. היא סובלת מעייפות במשך תקופה ארוכה.......והייתי רוצה לדעת אם לעייפות השפעה שכזו על היכולת להגיע לאורגזמה ללא אוננות מצידה.....או שיש לכך סיבות אחרות.

01/03/2001 | 00:45 | מאת: א

תנסו פשוט לעשות זאת בשעות שהיא ערנית למדי ואיננה עייפה ואולי כאן התשובה: או תרוץ לא למין, או באמת עייפות לשמה.

05/03/2001 | 20:18 | מאת: רופאי קליניקה און

שלום רב! לא הבחנתי בבעיה כלשהי-יחסי מין סדירים ומהנים,אף על פי שבת זוגך סובלת מעייפות כרונית- דבר מאוד משמח! "עזרה " באמצעות היד בכל שלב של המגע איננה פסולה ואף מוממלצת ע"י רופאים וסקסולוגים. תיהנו!

מנהל פורום סקסולוגיה