חוסר חשק-מיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/12/2000 | 00:14 | מאת: רינה

שלום אני נשואה 6 שנים ויש לי ילד קטן ,זה כמה שנים כבר אין לי חשק מיני ובכל פעם כמעט אני מרגישה שאני פשוט נאלצץ לקיים יחסים למרות שאין לי שום רצון לכך האם ישנה איזושהי תרופת פלא או שאצטרך כל חיי לעשות סקס ללא חשק תודה מראש

01/01/2001 | 12:43 | מאת: ליאת

אציע לך לנסות את טיפות החשק אשר משווקות אפילו דרך האינטרנט. לדעתי הן לא רעות ואפילו מועילות, הן משווקות גם בחניות אביזרי מין ונקראות טיפות חשק "הזבוב" בהצלחה.

01/01/2001 | 13:41 | מאת: שושי

למה שלא תפני עם בעלך ליעוץ סקסולוגי?

08/01/2001 | 00:36 | מאת: ערן

את לא לבד זה קורה להרבה זוגות צעירים עם ילד ובתחילת דרכם. אין לי פתרון.

מנהל פורום סקסולוגיה