ןיאגרה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

18/02/2001 | 22:17 | מאת: רונית

בעלי סובל מחלץ דם גבוה ומסוכרת, אולם הוא מאוזן ע"י תרופות. האם יש מניעה שיקח ויאגרה, ואם אין בזה סכנה להתקפת לב. אודה על תשובתכם המהירה

19/02/2001 | 18:07 | מאת: משה

אני סובל משלשולים זה מספר חודשים עברתי כל הבדיקות האפשריות ולא מצאו את הסיבה לכך אני לוקח כדורים בשם tritace לאיזון לחץ דם אני שואל האם הכדורים האלה יכולים להיות הסיבה לשלשולים כפי שמופיע ברישום המצורף לכדורים משה

19/02/2001 | 18:45 | מאת: רונית

למשה מדוע התיחסת לשאלתי, כנראה טעית רונית

22/02/2001 | 10:41 | מאת: רופאי קליניקה און

רונית,שלום! סוכרת אינה מהווה קונטראינדיקציה למתן ויאגרה,קרי לא מהווה מניעה. יתר לחץ דם בהחלט מחייב בקפדנות יתר בעת טיפול בויאגרה כיוון שויאגרה ותרופות להורדת לחץ דם ,בעצם, גורמות לאותה תופעה-ירידת הלחץ.כאן טמון "המוקש": שתי תרופות ביחד באופן פתעומי עלולות להוריד את לחץ הדם מתחת לנורמה ובנוסף למאמץ גופני בו כרוך הסקס- לגרום להתעלפות ואף גרוע מזה במקרים בודדים. לכן - יש להיבדק אצל רופא המטפל ולהיוועץ בו לפני נטילת כדור ויאגרה!! במידה וויאגרה אינה מומלצת לבעלך-ישנם טיפולים אחרים (הזרקות אל גוף מחילתי,למשל) אשר אינם בעלי תןפעות לואי סיסטמיות (כלליות). בהצלחה!

מנהל פורום סקסולוגיה