שיפור האון

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

29/12/2000 | 12:51 | מאת: זאב

שלוב רב, אני בן 35 ומקיים יחסי מין לפחות 3 פעמים בשבוע. בסה"כ הייתי יכול לומר שאני ואשתי די מרוצים מיחסי המין שלנו , אלא שבשיחות סלון עם קבוצת חברים מאוד מאוד קרובים התגלגלה שיחה על תדירות קיום יחסי מין והתברר לי ולאשתי שאנו מקיימים יחסי מין בתדירות נמוכה מאוד !!! אני אדם מאוד מתקדם בדעותי ולכן רציתי לדעת איך ניתן לשפר את תדירות יחסי המין שלי עם אשתי !!! האם בכלל יש צורך בכך???

29/12/2000 | 18:19 | מאת: רופאי קליניקה און

שלום! השאלה שלך נכונה. אים שניכם מרוצים מחיי הסקס(אבל שניכם!!)-אין מה לשנות.במידה ואחד מכם או שניכם אינם מרוצים-הדבר עלול בשלב מסוים לגרום לתסכול ואף למשבר במשפחה.אם זה מה שאתם מרגישים-פנו ליעוץ.בהחלט-תמיד אפשר לשפר-השמיים הם הגבול! בהצלחה!

31/12/2000 | 18:00 | מאת: דודי

זאב, תרגע. נראה לי שאין לך בעיות רציניות אם אתה שואל שאלה כזו. אתם 100% ואל תשכח שהחברים "המאוד מאוד" קרובים שלך יכולים גם לשקר מידי פעם.....

07/01/2001 | 14:16 | מאת: יורם

שלום זאב, עצתי: אל תשאל את חבריך באיזו תדירות הם מקיימים יחסי מין. לדעתי הם מגזימים ואתה גם לא יכול לבדוק. בעצם, תגיד להם שאתם גם מקיימים יחסים לעתים קרובות.... למעשה, אם זה נכון שאתם מקיימים יחסי מין שלוש פעמים בשבוע - זה מצויין ובהחלט מספיק. יורם המאוכזב שלא יכול לעשות גם בתדירות כזו.

19/05/2001 | 16:02 | מאת: איל

שלום שלוש פעמים בשבוע זה בכלל לא רע אים אתה רוצה לשפר תעשה אותם יותר מגובנים ריחות נעימים בחדר שמנים ואל תיתביש תעשה גם ברכב אבל הכי חשוב לישמור על מערכת יחסים תקינה עים האישה וביכלל כל עוד שלא ניכנסתה לחדר המיטות של חברך קח אותם בערבון מוגבל הרי ידוע שגברים נוהגים להגזים ותאמת כל אחד יודע לעצמו בהצלחה

מנהל פורום סקסולוגיה