אורגזמה
דיון מתוך פורום סקסולוגיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
לד"ר אילן בירן אני מגיעה לאורגזמה ( ונדמה לי שזו אורגזמה) רק ע"י כך שבן זוגי משפשף את ידו באיבר המין ונוגע בדגדגן שלי. עם תום החדירה, מעבר לחיכוך אינני מרגישה דבר. האם זה נורמלי? מה אני צריכה לעשות כדי להגיע לאורגזמה בקיום יחסי מין? יש לציין כי אין לי ניסיון מיני ושכבתי עם חברי רק 4-5 פעמים. כדי להיות בטוחה שחוויתי אורגזמה האם תוכל לומר לי מהם מאפייניה? בתודה מראש, גבי.
היי גבי, איני בטוח מה את מתארת כדרכך להתגרות. יתכן שזהו גירוי הדגדגן וזה תקין ומקובל. עצתי שתקראי את הספר "לנשים בלבד" בהוצאת "מטר" ותלמדי שם על הפעילות המינית של נשים כולל האורגזמה/ות. אם תהיינה לך שאלות לאחר הקריאה - אני לשרותך!
גבריאלה, מרבית הנשים מגיעות לאורגזמה רק ע"י גירוי הדגדגן ולא מהחדירה.
אני נמצאת במצב מתסכל: חברי "גומר" הרבה יותר מהר ממני כך שהוא מגיע לפורקן עוד הרבה לפני שאני מצליחה אפילו לחוות משהו. (בזמן קיום יחסי מין ולא בזמן המשחק המקדים) מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את המצב? אנו משתדלים לעשות את הפעילות לאט אבל בכל זאת.