סקסולגיה שאלה שמטרידה אותי מאוד

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/12/2016 | 17:58 | מאת: רחל

שלום לצוות המומחים שמשקיעים מזמנם לענות. אני בת 24 נשואה לגבר בן 25 . התחתנו והכל היה טוב וסבבה עם הסקס . עם הזמן בעלי החל להפתח אלי ולדבר איתי על נושאים שנורא עושים לו את זה במיטה . אחד הדברים שעושים לו את זה זה לראות אותי עם גבר אחר לא שוכבת איתו כי מטעמי דת זה ממש אסור אלא כל מיני עינוגים אחרים וכו . מסאג וכאלה לטענתו זה נורא מחרמן אותו ועושה לו את זה נורא לראות אותי מתענגת . בנוסף הוא גם טוען שאם זו תיהיה אישה אחרת זה לא יעורר אצלו כלום ושום דבר ! המשבר הכי גדול שלי בחיי הנישואין זה שאני פשוט לא מאמינה שהוא באמת אוהב אותי בגלל שהוא מבקש דברים כאלה . האם זה נורמלי ? האם זה לגיטימי? אני כן יודעת בתת מודע שלי שהוא אוהב אבל הבקשות הללו קצת גורמות לי לחשוב שאני נטו אובייקט. אבקש את עזרתכם ומענתכם המקצועית בנוגע לנושא ! ואולי כך אוכל לפתור את הראש שלי שגורם לי לריבים אין סופיים בבית על הנאמר . תודה רבה רבה

גיוון ביחסי מין חייב להעשות עם הסכמה של שני בני הזוג. כאשר לבן זוג אחד יש פנטזיות מיניות שלא מתאימות לבן הזוג האחר, אז לא עושים. אין זה קשור לאוהב לא אוהב. יתרה מזו, האם אין איסור דתי על כך שבעלך יראה אותך מתענגת ממגע של גברים אחרים? העובדה שהוא יכול להתענג רק על ידי זה שאחרים עושים את מה שהוא אמור לעשות יש כאן בעיה. גבר מתחייב בכתובה של האישה לדאוג לאונתה - של אישתו אין זה אומר כי אחרים צריכים לעשות זאת זו חובתו ההלכתית.

מנהל פורום סקסולוגיה