קיום יחסי מין אחרי כריתת ערמונית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/12/2016 | 09:16 | מאת: לילך

חמדה,שלום רב בן זוגי עבר כריתת ערמונית וכתוצאה מכך יכול להגיע לזיקפה רק לאחר שמשתמש במשאבה מיוחדת. ניסינו לשים ג'ל מסכך על האיבר וגם לי.לא הצליח לחדור והג'ל גרם לכך שהאיבר יחליק ולא יצליח להיכנס. אשמח לשמוע עצתך. תודה, לילך

קיום יחסי מין אחרי ניתוח ערמונית הם קצת יותר מורכבים. האם הסיבה למריחת ג'ל סיכוך זה כתוצאה שאת יבשה?, אם הרטיבות שלך מספיקה ,אז אין צורך למרוח ג'ל. אפשרות נוספת, כדי למרוח מעט ג'ל על איבר מין שלו לעסות אותו מעט באופן ידני ואז לנסות לחדור. לעתים מערכת העצבים באזור נפגעת כתוצאה של הניתוח אז אין כל כך תחושה. אפשר ללמוד לקיים מפגש מיני גם בלי חדירה רק ליהנות מהאינטימית.

מנהל פורום סקסולוגיה