איבר מין קטן

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/12/2016 | 02:41 | מאת: אנונימי 11

יש לי איבר מין קטן,במצב זקפה הוא מגיע למשהו כמו 12 סמ(בן 26).בהתעייצות קודמת לפני כמה שנים נתנו לי להבין שזה לא כזה קריטי,היום לאחר מספר מע יחסים הבנתי שזה דיי בעייתי כי הנשים שהייתי איתן לא בדיוק נהנו מהסקס. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאני גומר יחסית מהר אז ניסיתי כמה פעמים להשתמש במגבונים/ספריי שמעכבים שפיכה וזה עדיין לא הביא אף אישה למקום הרצוי הן עליי והן עליה(לאחר סדר גודל של כ40-50ד של קיום יחסי מין). זה דיי מפריע לי כי אני סוג של מפחד שבגלל זה המע יחסים שלי הסתיימו לאחר פרק זמן קצר וגם בעתיד יכולה להיות בעיה במע יחסים בגלל שאני לא מצליח לספק אישה. השאלה שלי מה אפשר לעשות בנושא,גם בקטע של שפיכה מהירה וגם עם הגודל. האם הנושא של ההגדלה מומלץ? האם קיימים בזה סיכונים ומהם? והאם יש שיטה שמומלצת יותר או פחות כי תחלס גדילה טבעית כבר לא תיהיה...תודה מראש

כל הקשור למין ומיניות לצערי מלא במיתוסים כאלה ואחרים. מאחר ואין חינוך מיני מסודר בשום מסגרת מרבית האנשים ניזונים מאינפורמציות חלקיות, או שגויות. לעתים אנחנו ניזונים מחברים, ולעתים מהמידיה, שלרוב מוסרת מידע לא תמיד מבוקר או מבוסס. לגבי הגודל הוא לא משמעותי על מנת להביא את בת הזוג שלך לסיפוק, חבל לתלות את כול האשמה על איבר המין שלך. יתכן ויש בעיות אחרות שבת הזוג שלך לא יודעת איך היא מגיעה לסיפוק ואז כול האשמה נופלת עליך. שנית כל התערבות כירורגית באשר היא מסוכנת. על אחת כמה וכמה באזור מלא בכלי דם. עדיף לך לטפל נפשית בתפיסות שלך מאשר לעשות ניתוח להגדלת הפין. הסיכונים ליש ניתוח גדולים בלי הרבה תוצאות. לעומת טיפול פסיכולוגי שרק יכול לעזור ולא להזיק.

מנהל פורום סקסולוגיה