בעיות ביחסיים מיניים, הרגשה של סקס גרוע

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/11/2016 | 19:51 | מאת: אנונימי

שלום, אני ובת זוגתי בני 24-25. עד עכשיו כל סקס שעשינו בת זוגתי לא גמרה. היא טוענת שהיא כן נהנהת מהחדירה אבל לא נראה עליה. אין לי אפ פעם תחושה של סקס טוב. חשוב לציין שכאשר אני מנסה לגרות אותו מהדגדגן היא נהנהת מאוד אבל גם עדיין לא גומרת, אחרי זה מסיום אומרת שמספיק לה כי מתחיל לכאוב לה (בערך אחרי חצי עשה +-). מה יכול להיות חסר?

יחסי מין זו לא משימה שצריך לסמן ווי אם כן או לא יש אורגזמה. צריך ללמוד ליהנות מהחוויה. עודף התעסקות עם האורגזמה שלה לא עושה טוב. ברור שאחרי חצי שעה של חדירה זה מלווה בכאב ואז גם ההנאה שהיתה קודם נעלמה מהנוף. צריך לעשות אהבה ולא יחסי מין עם מטרה עד שאתה לא תרגיש סקס טוב זה לא יגמר. דבר ראשון צריך להוריד לחץ וליהנות מחוויית האינטימית שלכם ואז כל השאר יבוא.

מנהל פורום סקסולוגיה