ירידה משמעותית בחשק המיני

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

06/11/2016 | 22:59 | מאת: ל'

שלום לך ונעים מאוד. אני בחור בן 27 ובחודשים האחרונים אני חווה ירידה בחשק המיני. בעבר הלא רחוק הייתי בחור מאוד מיני ובעל חשק מיני רב עד כי היו פעמים שרציתי לרסן אותו. היום לאחר הריסון הזה אני מרגיש אדם אחר-מרוקן ומרגיש שמשהו חסר לי. בתקופה האחרונה אני מרגיש שיש לי חשק מיני חזק בעיקר בקימה מן המיטה בשעות הבוקר אך במהלך היום כמעט ואיני חושב על מין כבעבר אלא אם אני באופן רצוני מעלה מחשבות על כך. רצוי לציין שאין לי בעיות בזיקפה. חוסר החשק הזה במהלך היום מוציא ממני את המוטיבציה לחפש פרטנרית לסקס ואפילו ליותר מכך-לקשר משמעותי חדש שישכיח את הכאב מהקשר הקודם. אני זוכר שהתחלתי להרגיש ירידה בחשק המיני כאשר היה ברצוני לרסן את עצמי קצת ולהפחית את מספר הפעמים שאני אאונן, במחשבה שאני לא רוצה להיות "עבד-מכור" של הסקס או של המין הנשי,שאני הוא זה ששולט על גורלי ואף אחד לא עליי. מה גם שאני לוקח כדורים נגד התקרחות אך מעולם הם לא גרמו לי לירידה בחשק המיני לפני תקופה זו ואני משתמש בכדורים אלה למעלה מ3 שנים.

ירידה בחשק עקב פרידה מבת זוג, זה בהחלט יכול לקרות. לגבי תרופה נגד הקרחות אנני יודעת מה תופעות הלוואי של התרופה כדאי לבדוק את זה עם הרופא המטפל. יתכן גם ששכנעת את העמך שאסור לך להיות מאוד מיני ואז ברמה הפסיכולוגית זה השפיע.

מנהל פורום סקסולוגיה