יש לי זקפה רק אחרי שפשוף

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

30/10/2016 | 10:45 | מאת: אנונימי

שלום, בן 32 נשוי פלוס ילד. אני ואשתי כ10 שנים ביחד אבל מהיום הראשון שלנו לא הצלחתי להגיע לזקפה במהלך הסקס. על מנת להגיע לזקפה, עלי לשפשף ולענג את עצמי (לפעמים לוקח גם הרבה זמן) ורק לפני שאני מגיע לשפיכה אני מגיע לזקפה. אני מצליח לחדור ולקיים יחסים במשך כעשר דקות ולפעמים אפילו הוא נופל במהלך הסקס. אני חייב לציין שהיה לי סקס לפני ההכירות עם אשתי ולא היה לי שום בעיה כזו או אחרת. שמתי לב שגם כאשר אני צופה בפורנו אני יכול להגיע לזקפה רק אחרי שפשוף. איך נגמלים מהשפשוף?

אתה מתאר כאן שתי בעיות. אחת העדר זיקפה ושניה שפשוף הפין. בעיית הזיקפה לא קשורה לשפשוף. בעיית הזיקפה יכולה להיות מהרבה סיבות, סיבות פסיכולוגיות וסיבות פיזיולוגיות. כדי לוודא שאין בעיות פיזיולוגיות כדי להתייעץ עם רופא רלוונטי. לגבי הבעית השפשוף היא יוצרת לחץ לא הגיוני על הפין וכך גורמת לגמירה. לא ניתן לדמות לחץ כזה בעת חדירה. עקב כך אתה לא יכול להגיע לסיפוק. אתה רגיל להפעיל לחץ על הפין והפין כבר התרגל לתחושה. כל תחושה אחרת לא עומדת באותם סטנדרטים. הייתי מציעה לפנות למטפל/ת מיני/ת על מנת לעשות לך קצת סדר בדברים. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 חמדה

30/10/2016 | 12:20 | מאת: אנונימי

אחרי שאני משפשף קצת אני מצליח להגיע לזקפה וחדירה מלאה ואפילו להנות מהסקס.

מנהל פורום סקסולוגיה