בעיות גמירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/10/2016 | 13:34 | מאת: עדי

היי, תמיד ידעתי שאני בן אדם "מיוחד" בקטע המיני אבל רק עכשיו באמת "נפל" לי האסימון מה הבעיה. לא יודעת אם גמרתי פעם (יכול להיות). אני יודעת שאני לא מהבחורות שדגדגן עושה להן את זה (לא סובלת שיורדים לי). אני אוהבת מאוד חדירה חזקה. ברוב המקרים אני עדין מרגישה מגורה באיבר המין לאחר סקס. עד עכשיו חשבתי שזה אולי בגלל שהגברים שהייתי איתם גמרו מהר מדי או שהיתה להן בעיית זיקפה. קניתי מכונת סקס שמדמה חדירה גברית (אגב בצורה יותר טובה), ואז בעצם קלטתי שככל שחודרים יותר אני מתחרמנת יותר וזה לא מביא אותי לסיפוק אלא אני מרגישה מאוד מגורה באיבר המין. זה מאוד מתסכל :-( מה אפשר לעשות?!

איבר המין הנשי מורכב מהנרתיק והדגדגן . הנרתיק הוא איזור גירוי אחד והדגדגן הוא איזור גירוי אחר. לרוב הם קשורים אחד לשני במהלך הגירוי המיני. יתכן וחדירה ממושכת יוצרת אצלך גירוי גם של הדגדגן ואז את מרגישה עדין מגורה ולא מגיעה לסיפוק מיני מלא.

מנהל פורום סקסולוגיה