לא נמשך לחברה שלי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/10/2016 | 19:14 | מאת: אריאל

היי.. אז ככה אני בחור בן 26 וישלי חברה כבר שנתיים בחורה איטלקיה שעברה לגור פה בשבילי וכרגע כבר חיה פה איתי במשך שנה. אני והיא הכרנו במהלך בילוי בעיר תא כשנוצר בנינו חיבור ממש טובה. בכל אופן שמרנו על קשר כחזרה לאיטליה והיינו נוהגים לבקר אחד תשניה פעם בחודש אז המין היה מעולה והרגיש מלא להט. כמובן שבו הזמן תיכננו את המעבר שלה והיא עברה לפה בחורף שנה שעברה. מאז אני מרגיש שאבדה לי התשוקה אליה ושכבר לא בא לי, מרגיש שבאלי להמשיך עלאה, כשאני מתבונן בה אני פשוט לא חושב שהיא יפה ומושכת. בעיניי. פשוט כל הזמן מדחיק את זה ומאמין שדברים עלולים להשתנות וכי אולי התרגלתי ואינני מעריך אותה. חשוב לציין שהיא בחורה מדהימה אני אוהב אותה מאד ואנחנו מסתדרים באופן מושלם באמת אוהבת אותי ממש מדהימה כבת זוג. לכן זה מדכא ומשגע אותי כי אני אוהב אותה היא חשובה לי וטובה לי אבל פשוט לא נמשך אליה והיא מרגישה זאת. איך ומה עושים במצב כזה כשבנאדם שעשה בשבילך כלכך הרבה ואוהב אותך כלכך הרבה ואתה פשוט לא מרגיש אליו את המשיכה המינית.

רומן שמתבסס על מפגשים אחת לתקופה יש בהם יותר תשוקה מאשר השיגרה היום יומית. בכול מערכת יחסים המין בהתחלה הוא מלא תשוקה ואחרי סיום ההתלהבות המין נכנס לשיגרה וזה נורמלי לחלוטין.

18/05/2017 | 18:45 | מאת: בני

זה לא נכנס לשגרה אם שומרים טהרה..ככה התשוקה נשמרת,החשק,אחרי שבועיים שמירת מרחק...

מנהל פורום סקסולוגיה