כימיה מינית לא טובה בין בני זוג

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/09/2016 | 08:24 | מאת: שואלת שאלה

התחלתי להיות בקשר זוגי עם גבר שחשקתי בו זמן רב. אנחנו מאוהבים והחיבור הרגשי בינינו הוא אדיר והתקשורת בינינו מדהימה. יחד עם זאת נראה שיש קושי בתחום המיני. שנינו אנשים מאוד מיניים שרוצים סקס. אך כבר למן ההתחלה לא אהבתי את אופן המגע שלו בי. למין הפעם הראשונה שנישק אותי נרתעתי (הוא נהג להחדיר את לשונו את פי באגרסיביות, לפעור את פיו ולבלוע את שלי ועוד), וגם כשהמגע בינינו הפך להיות אינטימי יותר זה המשיך. הוא כן מאוד קשוב ורגיש וכן רוצה שאכווין אותו איך נעים לי שייגע בי. אך גם כשאני מנסה להסביר המגע שלו עדיין לא נעים לי, או שהוא גס מדי או שהוא עדין מדי.. ונראה כי הוא לא לגמרי מבין כיצד אני מבקשת ממנו שיגע בי באופן שיהיה לי נעים. כפועל יוצא גם החדירה שלו מאוד כואבת לי. למרות שאני רוצה בה ומרגישה מוכנה ולמרות שאנו משתמשים בחומרי סיכה. קיימתי יחסי מין בעבר ומעולם לא כאב לי בצורה הזאת כמו איתו. עד לרמה שאנחנו נאלצים להפסיק באמצע. זה מגיע למצב שהחשק המיני שלי אליו יורד כי למרות שאני חושקת בו ורוצה אותו, האופן שבו הוא נוגע לא נעים לי. הקשר בינינו מיוחד מאוד ואני רואה בו פרטנר לחיים. אך מתסכל אותי שהמיניות שלנו רעועה וכי עד היום לא הצלחנו לקיים יחסי מין באופן שהיה לי נעים או שהחדירה לא כאבה. אשמח לעזרה.

מיניות היא חלק חשוב בזוגיות, אך לא העיקר, במידה ויש חיבור טוב בניכם ופתיחות לדבר על הדברים אולי צריך סבלנות שבסופו של ענין היא ילמד איך את אוהבת את המגע המיני ומה נעים לך ומה לא נעים לך. לגבי בעיות הכאב זה משהו שצריך איבחון יותר מדיוק. וכמובן כאשר כואב אז החשק יורד אף אחד לא אוהב שכואב לו. במידה ואתם גרים באיזור המרכז את מוזמנת ליצור קשר איתי ולקבוע פגישה ביחד על מנת לבדוק את הדברים יותר לעומק. חמדה 054-4390916

מנהל פורום סקסולוגיה