איך להיגמל מפורנו?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/08/2016 | 09:43 | מאת: אלירן

אני בן 21 וחצי ומכור לפורנו. הייתי מכור גם בגיל 16 וזה עבר. עכשיו זה הגיע למצב שאני מבטל משמרות עבודה בשביל פורנו. ניסיתי לחסום אתרי פורנו בטלפון, לא עזר. ניסיתי לחשוב על דברים אחרים, לא עזר. זה מצב שאם במקרה אני צופה בתמונה טיפה חושפנית עושה לי חשק להגיע לסיפוק. איך נגמלים מזה? שאלה שניה: אם הגעתי למצב גירוי שהוצאתי טיפות אהבה, ופתאום אני מחליט להפסיק. הגירוי עובר או שצריך להגיע לסיפוק בשביל להרגיע אותו?

המצב בו אתה נמצא הוא כבר התמכרות שזקוקה לטיפול מקצועי. אין פתרונות של קסם. ברגע שההתמכרות מתחילה לשבש את החיים צריך להבין שאתה צריך עזרה. אתה מוזמן להיכנס לדף הפייסבוק שלי ולשמוע ראיון רדיו שלי בנושא התמכרויות למין ומה צריך ואפשר לעשות. דף הפייסבוק נקרא- מכון לטיפול מיני- מומחים להתמכרויות למין.

מנהל פורום סקסולוגיה