מין אוראלי ורגיל

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/08/2016 | 22:40 | מאת: בחור

שלום , אשתי החליטה שאנחנו עושים רק או מין אוראלי או סקס רגיל אין ביחד , היא טוענת שאם תבצע לי מין אוראלי ואחר כך נשכב זה מגעיל אותה שיכנסו חיידקים אליה ולכן או שעושה לי מין אוראלי עד שגומר או שאנחנו עושים סקס או שאני עושה לה מין אוראלי ואז סקס , מה אפשר לעשות ? תודה

חשוב לציין כי בפה ובנרתיק יש חיידקים. התפקיד של החיידקים לשמור מפני זיהומים כאלה ואחרים, לן אין צורך לדאוג לגבי עשיית מין אורלי ואחר כך חדירה.

מנהל פורום סקסולוגיה