חוסר חשק

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/05/2016 | 17:47 | מאת: רונית

אני ובעלי נשואים 13 שנים אוהבים מאוד אחד את השני... וכשאנו מקיימים יחסים אנחנו נהנים מאוד מאוד ומסופקים מאוד. העניין הוא שזה קורה ממש ממש מעט לעיתים פעם בחודש כי לבעלי אין את החשק לעשות זאת אבל כמו שציינתי כשהוא כבר עושה הוא עושה סאת בצורה הכי מהנה בעולם. זה מאוד מתסכל אותי כי לי אין בעיית חשק כלל וכלל.. זה גורם לי לכעסים ולויכוחים רבים. דיברנו על זה פעמים רבות אבל למרות שהבטיח שישתדל זה קורה בשבוע הראשון ואחר כך שוב מפסיק. רציתי לשאול האם כדאי להגיע לטיפול אצל סקסולוג? האם יש המלצה על מישהו? תודה רבה

בעיות חשק יש גם אצל גברים ולא רק אצל נשים. חוסר חשק כמו שאת מתארת נראה שבא ממקום פסיכולוגי. חשוב לפנות לאיש מקצוע שמשלב גם טיפול מיני וגם פסיכולוגי. אם אתם גרים במרכז את מוזמנת ליצור קשר איתי בנייד 054-4390916.

מנהל פורום סקסולוגיה