איבר מין רחב/עבה מידי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/05/2016 | 17:01 | מאת: אנונימי

אני וחברתי רוצים לקיים יחסי מין בפעם הראשונה – לשנינו. אני חושש שרוחב/היקף איבר המין שלי גדול מידי,במיוחד לפעם ראשונה ממה שראיתי באינטרנט. (היקף של 16 ס”מ ורוחב של 5.5, האורך ממוצע) אני לא בטוח עד כמה אנחנו פתוחים בשלב זה למשחק מקדים. תודה מראש.

איבר המין שלך הוא בסדר, על מנת שתוכלו לקיים יחסי מין עם חדירה חשוב מאוד החימום-משק המקדים וזאת על מנת שחברתך תתחמם ותהיה רטובה מספיק על מנת שתוכל לחדור ביתר קלות.

מנהל פורום סקסולוגיה