מפנטזת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/05/2016 | 19:37 | מאת: מממ

לפני שבועיים בערך ידיד שלי בא עליי בלי שידעתי אני החלפתי בגדים הוא נכנס לחדר שלי וראה אותי ערומה לגמרי ( אנחנו בני 14) הוא פשוט יצא החוצה בלי לומר מילה מאז זה היה מאוד מביך ליידו במיוחד כי אנחנו באותה כיתה לפני כמה ימים היה לנו מסיבת כיתה רוב הילדים הלכו ונשארה קבוצה של ילדים רוב הילדים לא גרים לידי חוץ ממנו הוא גר בניין לידי אז יצא שהיינו צריכים ללכת ביחד הביתה. אני לא יודעת איך זה קרה אבל איכשהו יצא שהוא מרים אותי עליו ומכניס את היד שלו לתוך המכנסיים שלי הוא נגע לי בתחתונים איפה שהפות שלי נמצא וכל זה קרה בלילה ככה שלא היו הרבה אנשים ברחוב ואני גם לא גרים ברחוב עמוס מה שהיה לי מוזר זה שלא התנגדתי לו בכלל נתתי לו לגעת בי הוא הכניס את היד שלו ונגע לי בדגדגן והתחיל לאונן לי כשהוא כבר הוריד אותי אני חשבתי שהוא יילך הביתה אבל הוא נכנס לבית שלי אף אחד לא היה בבית ונכנס לחדר שלי אמרתי לו מה אתה עושה? והוא פשוט נגע לי בשדיים ומוריד לי את החולצה שוב לא התנגדתי הוא התחיל לנשק אותי בפה ובצוואר והוריד לי את החולצה והחזייה הוא ליקק לי את הציצי ואז עבר לחלק התחתון של הגוף הוא הוריד את המכנס שלי ומשארתי רק עם החוטיני הוא התחיל לגעת לי בדגדגן מעל התחתונים מהר מאוד ואני חייבת לומר שהייתי מופתעת מעצמי שלא התנגדתי אבל מה שבאמת הפתיע אותי זה שעוד נהנתי ונתתי לו את האישור הזה בזה שגנחתי ונישקתי אותו הוא נתן לי נשיקה על התחתונים והתחיל ללקק את הכוס שלי מעל התחתונים וזה היה כל כל טוב הוא הוריד את הבגדים שלו לגמרי ונשאר ערום זאת הייתה הפעם הראשונה שאי פעם ראיתי פין הוא עמד זקוף הוא המשיך ללקק לי את הכוס רק שהפעם הוא הוריד לי את התחתונים הוא ליקק לי את הכוס ואני גנחצי כמו משוגעת כשהוא התחיל להחדיר לי אצבעות זה כל כך כאב אבל לא כמו הפין שלו שהוא קרע לי את קרום הביתולין והוא לא עשה את זה לאט בכלל הוא זיין אותי מהר ושאלתי אותו עם הוא בתול והוא אמר לא וזה היה מוזר בשבילי כי הכרתי כל החיים שלי ולא ידעתי מזה בכלל היה לי אורגזמה וגמרתי והוא שוב ליקק לי את הכוס ואז הוא אמר לי בואי אני אלמד אותך איך למצוץ לי הוא נשכב על המיטה שלי והתחיל לומר לי מה לעשות וכשלמדתי התחלתי למצוץ לו והוא גם גנח ואז הוא גמר לי בפה ואז הוא פשוט שם את הבגדים שלו והלך מאז כל יום בערך הוא בא עליי הביתה כדי לעשות סקס וכבר נמאס לי אנחנו קטנים ממש ואני לא יכולה להתנגד לו כי הוא גדול וחזק ומרביץ אבל אני כן מאוננת עליו הרבה אז אני לא יודעת מה להחליט תעזרו לייייק

כדי לפנות לתחנת "דלת פתוחה" באיזור מגורך הם יוכלו לעזור לך להתמודד עם הענין.

מנהל פורום סקסולוגיה