האם לקחת פוסטינור?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/04/2016 | 15:44 | מאת: יעל

שלום, אני בת 26. קיימתי יחסי מין עם חבר שלי, עם קונדום. כנראה שהוא לא השאיר מספיק מרווח בקצה של הקונדום, כך שחלק מהנוזל נזל למטה, אבל אנחנו לא בטוחים שיצא החוצה מהקונדום (הקונדום נראה הדוק למדי). אף פעם לא קרה לנו דבר כזה, ואני לא יודעת האם לקחת פוסטינור. לפני כחודש וחצי הפסקתי לקחת גלולות מכיוון שהן השפיעו עליי לא טוב (גרמו לי לדימום בין וסתי) ולכן השימוש בקונדום. אשמח להכוונה בנושא, תודה מראש.

אם נוזל הזרע נשאר בקצה של הפין אך עדין היה קנדום עליו, אז לא צריכה להיות בעיה, כי שאת מתארת למטה לא ברור מה זה אומר,אם הנוזל זרע יצא, מהקנדום, זה כבר סיפור אחר. בהתאם לכך תחיליטי אם לקחת פוסטינור.

מנהל פורום סקסולוגיה