סרטן צןואר הרחם

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/04/2016 | 18:01 | מאת: דנה

יש לי דימומים בזמן קיום יחסי מין ועשיתי בדיקת משטח צוואר הרחם והרופאה אמרה לי שהכל תקין אבל שלחה דגימות למעבדה עכשיו השאלה שלי היא מה הסיכויים לסרטן צוואר הרחם בהתחשב בכך שהכל נראה תקין? יכולות להיות סיבות נוספות לכך?

סיבות לדימומים בנרתיק יכולות להיות עקב רקמה דקה בנרתיק, ואז בזמן יחסי מין החיכוך גורם לפציעה, יתכן גם איזו מחלה אחרת, אם אחרי הדגימה הכול יהיה בסדר אני הייתי מציעה לך לבנות לרופא מומחה לתחום בעיות בנרתיק. אם את גרה במרכז יכולה לעזור לך דר אחינועם שגיא לב.

מנהל פורום סקסולוגיה