שאלה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/04/2016 | 12:03 | מאת: חנה

שלום רב, אני ובעלי בשנות 38. אנחנו מנסים להרות (היו הריונות בעבר). הבעיה שבעלי מרגיש לחץ לטענתו בגלל שיש חשיבות לימים בהם מקיימים יחסי מין ובכלל התעסקות רבה מדי בנושא. הוא מאבד חשק, זה יכול לקרות אפילו בזמן האקט. יש לציין שנתוני הזרע ירודים אבל למרות זאת השגנו הריון בעבר. יש לציין גם שהוא בעד ההריון. איך אפשר לעזור לו? האם כדאי לקחת כדורי הרגעה (אולי על בסיס טבעי) ? תודה מראש

כל הסיטואציה היא מלחיצה, כאשר שמים דגש רק על אלמנט הפוריות זו בהחלט יכול לפגוע בחשק. יתכן שדווקא כדור כמו ויאגרה בכמות קטנה תוכל לשמור על הזיקפה בזמן יחסי המין ואז תהיה שפיכה. רצוי לפנות לרופא המשפחה על מנת לקבל את הכדור במינן נמוך, אין צורך במינון גבוהה.

מנהל פורום סקסולוגיה